ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося  засідання  чергової 58 сесії Покровської міської ради 8 скликання.

Розпочинаючи засідання, присутні  хвилиною мовчання вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих Захисників та Захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

За сумлінне виконання свого військового обов’язку із захисту територіальної цілісності і незалежності України,  міський голова Олександр Шаповал нагородив нашого земляка, солдата Андрія Сіровецького відзнакою міського рівня «Подяка міського голови». Відзнаку передали батькові захисника. Було зазначено, що на адресу Покровської міської територіальної громади від командира зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини надійшла Подяка Андрію Сіровецькому, який за час служби зарекомендував себе мужнім і самовідданим військовослужбовцем, свідомим громадянином і патріотом рідної землі.

На сесії розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного. Серед основних - «Про готовність міських комунальних підприємств та бюджетних установ міста Покров до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 років».

З усіх питань, що виносилися на розгляд сесії, прийняли відповідні рішення.

Пресслужба міського голови.