Вічна і світла пам'ять…

На 64 році пішла у засвіти Ірина Миколаївна Сапа - людина, котра все своє життя присвятила дітям, вихованню підростаючого покоління.

Талановитий вчитель, віддана своїй справі особистість, прекрасна й щира людина – такою залишиться у пам’яті колег, друзів, численних вихованців Ірина Миколаївна.

Її доля нерозривно була пов’язана з рідним містом і зі школою, що стала справою усього життя.

Ірина Миколаївна Сапа народилася 23 січня 1961 року у Покрові, тоді Орджонікідзе. Після закінчення середньої школи №2 з медаллю вступила до Запорізького державного педагогічного інституту. Трудову діяльність розпочала молодим фахівцем у Жовтокручанській восьмирічній школі Запорізької області. Згодом повернулася до рідного міста.

Учитель-мовник, вона розкривала дітям красу слова, рідної мови, літератури у СЗШ№4, СЗШ№8, СЗШ№5. Використовувала новітні методики й підходи, аби кожен урок залишав слід у дитячих душах, спонукав до вивчення мови. "Вчитель-методист" з вищою кваліфікаційною категорією, була нагороджена відзнаками міського, обласного рівнів, МОН України.

Завжди опікувалась проблемами молоді, організацією освіти, дозвілля, зайнятістю дітей, соціальними питаннями. Її знання і вміння, професійна компетентність, небайдужість до нагальних проблем дозволили обіймати посади управління освіти, виконавчої влади міста. Прагнення допомагати людям, нагальні питання сучасної освіти, розвиток і процвітання Покрова – те, за що вболівала і чим жила Ірина Миколаївна.

Вона виховала двох прекрасних доньок, раділа онукам…Людина і педагог з великої літери, до останнього була зі своїм рідним містом.

Міський голова Олександр Шаповал, виконком та депутатський корпус Покровської міської ради, громадськість висловлюють співчуття рідним та близьким Ірини Миколаївни Сапи з приводу тяжкої втрати.