Ветерани підводили підсумки

Багаторічна історія ветеранського руху у Покрові продовжується. Міська ветеранська організація є чи не найактивнішими представниками громади. Цього року до неї приєднався і Шолохівський осередок.

Люди поважного віку не стоять осторонь  життя громади, виховання молоді, підтримують у місті усі добрі справи та починання. На порозі Нового року вони зібралися у неформальній обстановці, аби підбити підсумки року, що минає, та намітити плани на прийдешній.

Учасники зібрання привітали голову ради ветеранів Миколу Баршуніна з відзнакою “За сумлінну працю” від обласної ветеранської організації.

Розповідаючи про свою участь в обласній звітно-виборчій конференції, Микола Олександрович зауважив, що підтримка яку, має їхня організація з боку міської влади та громади, є прикладом для більшості осередків області та розширює коло їхньої діяльності.

- Повага та підтримка - це головні складові, завдяки чому живе ветеранський рух. Міський голова Олександр Шаповал переймається, аби ветеранська організація мала широке поле дільності, щоб їхні мудрість та досвід служили на благо рідного міста, і щоб могли так щиро, душевно зустрічатися у дружньому колі, як цього дня.

Вечір зустрічі пройшов у теплій дружній атмосфері, ветерани згадували становлення організації, особистостей, які залишили помітний слід у її історії, відзначали позитивні зміни, які за останні роки відбулися у місті, та будували плани на майбутнє.

Прес-служба міського голови.