Весняні перемоги Школи мистецтв

весняні перемоги школи мистецтв. Зображення 1
Творчий заклад розширює свої кордони, презентуючи власні таланти далеко за межами Покрова. Кожне відділення закладу – то окрема мистецька майстерня, де триває процес навчання, розкриття дитячих нахилів. Одним з кроків до самореалізації юних артистів є участь у фестивалях та конкурсах всіх рівнів.

 

Цього разу учні школи, директор Павло Філін-Юрков, підкорили київські та львівські підмостки.
Театрали взяли участь в "Українській естафеті творчості", дитячому фестивалі-конкурсі, проведеному корпорацією "Зоряні мости". Це не перша участь вихованців Нелі Піхтіної у такому форумі і не перша перемога – чергова. Цього разу члени колективу "Сюрприз" знову здивували журі й отримали не тільки заслужені винагороди, а й запрошення до участі в міжнародному фестивалі, що пройде в Болгарії. Лауреатами першого ступеня стали Антон Дормідонтов та Катерина Каряка, другого – Назар Дормідонтов.

 

весняні перемоги школи мистецтв. Зображення 2
Вразили журі міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв та творчості "Lviv-Golden Stars" учні фортепіанного відділення школи. Місто Лева зібрало учасників з усіх куточків України, Покров представив яскраву візитку з неперевершених виступів юних піаністів, чия майстерність отримала високу оцінку. Лауреатом першого ступеня стала Марина Чеха, викладач Наталія Остапчук, Ліза Шарлай, Ліза Бойко – викладач Аза Клімошенко.

весняні перемоги школи мистецтв. Зображення 3
Сріблом нагороджена Єлизавета Остапчук, учениця Катерини Алабужевої, Вероніка Бузько, Олександра Чмихал, Катерина Нечипоренко – Ази Клімошенко.
Весняний настрій надихає на творчість, яка в школі розкривається у нових здобутках.
Прес-служба міського голови.