В Університеті третього віку — випускний

Завершився навчальний рік в університеті третього віку, який функціонує у територіальному центрі соціального обслуговування Покрова. 79 літніх громадян стали випускниками.

Інноваційний проєкт вже давно популярний серед мешканців громади і є частиною системної роботи, спрямованої на покращення якості життя людей літнього віку.

Навчання в такому закладі - справжня подія для поважних студентів. Вони здобули тут багато знань у різних галузях, відкрили нові горизонти, отримали безцінний досвід, розширили власний кругозір і мали можливість спілкуватися з однодумцями. Також активно відвідували лекції, брали участь у семінарах та практичних заняттях, здобували, поглиблювали, розширювали  знання, вміння та навички з історії України, основ здоров'я, інформаційних технологій.

Завдяки університету третього віку змогли залишатися соціально активними, вести здоровий спосіб життя та отримувати задоволення від навчання. А також довели, що у прагненні до знань та саморозвитку не має вікових меж.

Традиційно, завершення навчального року провели разом, в урочистій і, водночас, домашній, теплій обстановці. Випускники приймали вітання та побажання від своїх наставників, вітали один одного та адресували щирі слова подяки нашим захисникам за можливість навчатися, зустрічатися та спілкуватися один з одним. Університет третього віку став для поважних мешканців громади місцем не лише навчання, але й нових знайомств, спілкування та підтримки. Випускники університету — це яскравий доказ того, що навчання і розвиток не мають вікових обмежень, а студенти поважного віку це люди, які не бояться ламати стереотипи, руйнувати шаблони і жити повним життям.

Прес-служба міського голови.