В УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ ЗАКІНЧИВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

 

Останній дзвоник пролунав не лише для підростаючого покоління Покрова. Закінчили навчання й слухачі університету ІІІ віку.

Говорять, що навчатись ніколи не пізно і випускники це підтверджують. Їм далеко за 60, але здобувати нові знання та опановувати нові вміння — їм лише на радість.

Цього непростого року навчання здійснювалось у чотирьох групах за різними напрямками - факультети українознавства, активного довголіття, уроки з технічної грамотності, народно-прикладного мистецтва, тощо.

- Заняття, які збагачують новими знаннями наших поважних учнів, дуже популярні. Окрім того, це можливість для наших літніх містян жити насиченим життям, дізнаватися про нове, бути у вирі подій. Вони охоче відвідують уроки, де черпають корисні практичні поради та обмінюються досвідом.  Слухачі університету ІІІ віку - дуже мотивовані й відповідальні. Навчальний рік швидко минув, сподіваємось, він був корисним та цікавим нашим поважним студентам, - наголошує директор Наталія Даниленко.

Цьогорічний навчальний рік видався, як ніколи, - складним. Заняття відбувались переважно онлайн, але студенти поважного віку з теплом згадують цікаві лекції, практичні уроки, де отримали нові знання, враження, підтримуючи один-одного у складні періоди.

Наприкінці навчального року поважні слухачі університету зібрались разом у територіальному центрі. Приймали вітання, разом зі своїми наставниками, працівниками центру та викладачами, говорили про минуле та сьогодення з піснями, декламуванням віршів та приємними бесідами за чашкою чаю. Студентам бажали миру, здоров’я та довголіття.

Прес-служба міського голови.