Університет третього віку знову покликав до знань поважних студентів

Щовересня вже близько десяти років Університет третього віку, який функціонує при територіальному центрі, гостинно відкриває двері для своїх поважних слухачів.

Цей інноваційний проєкт є важливою складовою системної роботи, спрямованої на підвищення якості життя людей літнього віку в громаді. Його актуальність лише зростає. У ці складні часи люди похилого віку стають більш вразливими та потребують як актуальної інформації, так і психологічної підтримки.

Для багатьох відділення денного перебування терцентру стає порятунком від самотності та унікальною можливістю для самореалізації й саморозвитку. Тут вони розширюють коло спілкування, зміцнюють соціальні зв’язки та набувають навичок, необхідних у сучасному суспільстві.

Перший день нового навчального року для підопічних терцентру розпочався у центральному парку, де на них чекали креативні "вступні іспити" у форматі гри. Протягом навчання вони пізнаватимуть нове на факультетах "Україна: від минулого до сучасного" та "Основи здоров'я".

Колектив терцентру та отримувачі соціальних послуг по можливості  підтримують і  висловлюють щиру подяку нашим Захисникам і Захисницям за можливість такого спілкування.

Шана людям, які не бажають коритися рокам, розширюють межі пізнання і приймають життя з усіма його викликами.

Прес-служба міського голови.