В університеті третього віку Покрова тривають заняття

Тут ведуть літопис рідного міста, опановують комп'ютерні премудрощі, слідкують за своїм здоров'ям та вивчають творчі техніки – далеко не повний перелік предметів, що вивчають поважні студенти. За роки існування університету у територіальному центрі міста було розроблено та впроваджено напрямки, методики, які допомагають літнім людям не лише адаптуватися до змінного світу, а бути активними та сучасними. Як наголошують фахівці центру, вік для цього – не завада, навпаки, досвід років дозволяє впевнено рухатись уперед.

Слухачі університету є прикладом для молоді, бо постійно презентують свої результати навчання, які – вражають. Демонструють силу духу та неймовірну жагу до життя, що за сьогоднішніх реалій особливо цінно. У пріоритеті факультет народознавства, у рамках якого продовжують поповнювати історичну скарбничку. Збирають спогади, світлини про минуле та сучасність Покрова, аби зберегти цю безцінну спадщину для майбутніх поколінь.

Особлива увага психологічному та фізичному здоров'ю. У терцентрі тривають арт-терапевтичні заняття, оздоровча хореографія, заняття зі скандинавської ходьби та ін. У рамках програми ментального здоров'я «Ти як?» знімають напругу сьогодення та вчаться опановувати стресові стани. Все це, а ще спілкування, підтримка й милосердя, допомагає літнім покровчанам долати непрості часи, відчувати себе у колі друзів.

Прес-служба міського голови.