В оновленій залі Школи мистецтв знову залунала музика

в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 1
Після масштабної реконструкції у залі закладу розпочато концертний сезон, старт якому дано у Міжнародний День музики.
Витримана у єдиній стилістиці, світла й урочисто-вишукана зала наповнювалася звуками, емоціями й особливим настроєм. Вона отримала нове народження, зазначали батьки, з цікавістю та захватом оглядаючи новий інтер’єр. Відкриття концертного сезону, - це завжди подія, 2018-й запам’ятається новим етапом у житті школи, якій цьогоріч виповнюється 57-м.
в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 2У жовтні 1961 року Школа мистецтв вперше відкрила двері юним даруванням. З того часу оновлювався фасад, косметично ремонтувалися класи і тільки головна сцена залишалася без ремонту та глобальних змін. Час не минав безслідно, у 2016-му серйозних руйнацій зазнала стеля. За дорученням міського голови Олександра Шаповала було комісійно обстежено залу. Складено проектно-кошторисну документацію, розпочато масштабні роботи з реконструкції приміщення.
Сьогодні це зовсім інша зала, з відремонтованою покрівлею, укріпленими конструкціями, новими енергозберігаючими вікнами та сучасним дизайном.
Для інтер’єра було обрано мякі спокійні тони, нова система освітлення тільки підкреслює вдале кольорове рішення. За рахунок горизонтальних акцентів виділено сцену, довершеності додають зручні стільці.
Змінився й хол, де тепер є зона відпочинку для малечі й батьків, що очікують завершення занять.в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 3
Всі ці перевтілення не залишилися поза увагою глядачів, які завітали до Школи.

в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 4
Відремонтована зала оживала музикою, котру дарували вихованці усіх відділів закладу. Лунали скрипка й акордеон, фортепіано й бандура. Юні музиканти разом з викладачами дивували віртуозним володінням інструменту, майстерністю сольного співу, театрального декламування, хореографічним виконанням. Концертний сезон розпочався з піднесеної ноти, що налаштовує на нові творчі пошуки й експерименти, цікаву реалізацію й інтерпретацію, яку ми чекатимемо на оновленій сцені Школи мистецтв.
Прес-служба міського голови.

в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 5

в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 6

в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 7

в оновленій залі школи мистецтв знову залунала музика. Зображення 8