В інтересах дітей

в інтересах дітей. Зображення 1
Сьогодні у міськвиконкомі відбулося засідання двох комісії, завданням яких є сприяння забезпеченню прав та інтересів дітей. Важливі рішення приймали фахівці структурних підрозділів міськвиконкому соціального спрямування, управління праці, освіти, медичних закладів під очільництвом заступника міського голови Наталії Бондаренко.


На засіданні комісії з питань прийняття рішення про здійснення роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та координації дій між суб’єктами соціальної роботи розглядали звернення сімей, котрі опинилися у непростих життєвих ситуаціях. Відповідні рішення прийматимуться по з’ясуванню усіх фактів та обставин окремо по кожному випадку. Також з метою моніторингу, в ході роботи  поверталися до питань, які розглядалися на попередніх засіданнях.
На комісії з питань захисту дітей розглядали питання щодо позбавлення батьківських прав та опікунства. Усі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені членами комісії, в результаті – були прийняті відповідальні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до повного їх виконання.
Прес-служба міського голови.