В центрі уваги – децентралізація теплопостачання

в центрі уваги – децентралізація теплопостачання. Зображення 1
Сьомого жовтня відбулося перше пленарне засідання 13 позачергової сесії міської ради 7 скликання.
Позачергове скликання сесії пов’язане з необхідністю затвердження переліку соціально вразливих верств населення на індивідуальне опалення та розміру соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів опалення. Про це повідомив міський голова Олександр Шаповал, розпочинаючи пленарне засідання.


Першим питанням було ухвалено Порядок переведення квартир соціально вразливих верств населення на індивідуальне опалення у новій редакції. Переформатування існуючого документу передусім викликане необхідністю узгодження з умовами газопостачаючої компанії.
Також депутати затвердили черговий список з переліком соціально вразливих осіб міста Покрова, яким встановлюються прилади індивідуального опалення за рахунок соціальної матеріальної допомоги.
Останнє рішення стосувалося розміру соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим верствам населення в рамках програми децентралізації теплопостачання.
Усі питання, винесені на сесію, були попередньо опрацьовані у профільних депутатських комісіях та рекомендовані до затвердження на сесії. Проте, аби усе було максимально публічно, міський голова запропонував озвучити додаток до третього рішення - платіжний реєстр, де вказуються конкретні суми і прізвища осіб, які отримують адресну соціальну допомогу на встановлення індивідуального опалення.
Прес-служба міського голови.