Успішний старт

успішний старт. Зображення 1
З перемог почали новий навчальний рік вихованці Дитячої –юнацької спортивної школи. На Чемпіонаті Дніпропетровської області серед молоді та юніорів, що проходив 23-24 вересня в обласному центрі, спортсмени з Покрова показали блискучі результати.


Вихованки відділення спортивної гімнастики (тренери І. Смірна, Н. Колпакова, Г. Смородова) стали абсолютними чемпіонами у командному заліку, а в особистих змаганнях посіли 6 перших місць (Клобукова Тетяна, Устенко Марія, Бережна Сніжана, Безрук Вікторія, Подстяжонок Єлизавета, Корсун Валерія), сім других (Гольдіна Єлизавета, Коробко Оксана, Безрук Анастасія, Майстренко Вікторія, Панченко Дарія, Мельник Софія, Ірза Поліна), та сім третіх місць (Штурмак Анна, Неділько Яна, Гайдук Олександра, Євсєєва Ксенія, Зарубіна Юнона, Руденко Софія, Троян Марина).

Як зазначила директор ДЮСШ управління освіти Ірина Бакієва, успішний виступ юних гімнастів – результат напруженої та відповідальної роботи тренерів та вихованців і висловила переконання, що попереду на них чекають не менш яскраві та вагомі перемоги.
Прес-служба міського голови.