Управління житлово-комунального господарства та будівництва звертає увагу мешканців приватних забудов

        Управління житлово-комунального господарства та будівництва звертає увагу мешканців приватних забудов, приватних підприємців, голів ОСББ, керівників підприємств, бюджетних установ  на необхідність виконання  обрізки насаджень в охоронних зонах   відповідно з вимогами п. 7 Правил охорони електричних мереж. При цьому обрізці силами жителів підлягають, а саме: усі дерева, які потрапляють в охоронну зону ПЛ-0,4 кВ та ті, що знаходяться на території домоволодіння, плодові й декоративні дерева, висаджені по червоній лінії й ті, що знаходяться в охоронній зоні ПЛ.

       При виконанні обрізки дерев та насаджень можливе відключення електропостачання. Нікопольський  РЕМ (начальник Бондар В.О.) попереджає, що у разі не виконання вимог п. 7 Правил охорони електричних мереж «Енергопідприємства мають право припиняти або обмежувати електропостачання споживачів, що порушили Правила. Відновлення електропостачання здійснюється після усунення порушень та відшкодування підприємствам, які експлуатують електричні мережі, заподіяних матеріальних втрат, а також вартість робіт з ввімкненням до електромережі згідно з укладеними договорами»(п.23 ПОЕМ).

      

  

  Графік виконання обрізки дерев в місцях знаходження повітряних ліній 0,4-6-10кВ в серпні 2019 року в м. Покров по  Нікопольському РЕМ.

 

 

Дата виконання робіт

 

Назва населеного пункту

Назва улиць

Диспетчерський номер електроустановки

з 01. 08.2019 по 31.08.2019

м. Покров

вул. І.Малки,84; Праці,1-21; Балкова,8-29

вул.Вишнева,1-36; Новосельська,34-44

вул.Робітнича,1-13; Кобзарська,1-10;

вул. Клубна,1-15; Підгірна,1-23;

вул.Гоголя,11-35; Тімірязєва,1-30

ПЛ-6кВ Ф-Г2