Управління ЖКГ та будівництва інформує

управління жкг та будівництва інформує. Зображення 1

Для Управління ЖКГ та будівництва виконкому Покровської міської ради січень був напруженим і непростим. Цілодобово проводилась координаційна робота по міським комунальним підприємствам міста.
МКП «Покровтеплоенерго» було виконано аварійний ремонт димососу на котла КВГМ – 100. Виконувались роботи на теплових мережах.


В результаті перенавантаження системи електропостачання ДТЕК «Дніпрообленерго», 2 січня без світла залишилося 2 житлові будинки, а 3 січня – 9 будинків, 4 січня – 2 будинки. Завдяки особистому втручанню міського голови Шаповала О.М. електропостачання було відновлено в найкоротший термін.
В МКП «ЖЕО» працювали бригади по налагодженню внутрішньо будинкових систем тепло забезпечення, водопостачання, водовідведення та електрозабезпечення, посипці прибудинкової території. Ліквідації аварійних ситуацій, які були спричинені складними погодними умовами.
МКП «Саночистка» забезпечувала своєчасний вивіз побутових відходів з житлового сектору міста.
МКП «Міськсвітло» забезпечувало роботу ліній зовнішнього освітлення міста, посипку тротуарів та доріг міста протиожеледними засобами.
Аварійно – відновлювальні бригади МКП «Покровводоканал» усували аварії на водопровідних та на каналізаційних мережах міста.
Управлінням житлово – комунального господарства та будівництва виконкому Покровської міської ради було розроблено проектно-кошторисну документацію на:
- проведення капітальних ремонтів м’яких покріведь житлових будинків по Газ.«Правда»,7; Партизанська,91; Центральна,81; Освіти,6; Л.Чайкіної,3; Шатохіна,1; Уральська,4; Курчатова,24.
- проведення капітальних ремонтів: тротуару по вулиці Центральна (ділянка від вулиці Шатохіна до вулиці Зонова) та доріг по вулицях Інтернаціоналістів та П.Тольятті (ділянка від вулиці Чехова до вулиці Гагаріна).
Розроблено заходи по утриманню об’єктів благоустрою міста Покров на 2016 рік: вуличне прибирання території та утримання об’єктів і елементів благоустрою; нагляд за зеленими насадженнями та утримання мереж зовнішнього освітлення міста.
Управлінням ЖКГ та будівництва проводиться щоденний почасовий моніторинг по:
- стану проходження опалювального сезону 2015/2016 року в місті Покров;
- зимовому утриманню доріг міста;
- утриманню мереж зовнішнього освітлення міста (заміна ламп, світильників, втановлення кронштейнів, ліквідація аварійних ситуацій таін.).

Оприлюднення інформації по Управлінню житлово-комунального господарства та будівництіва на офіційному державному інформаційному порталі в мережі Інтернет «Є-data»згідно з Законом «Про відкритість використання публічних коштів»
Впровадження електронних закупівель «Prozorro».