Україна в нашому серці. Місто вшанувало річницю Дня гідності та свободи

 

У сучасній історії України ця дата посідає особливе місце. 21 листопада в нашій країні відзначають День гідності та свободи, присвячений двом революціям – Помаранчевій 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Ці події стали свідченням прагнення українців до тих змін і перетворень, які необхідні для будівництва вільної, демократичної та сучасної держави.

21 листопада на бульварі Тараса Шевченка відбувся урочистий мітинг, присвячений цій події. Ведучі заходу знову нагадали, що Україна заплатила і продовжує платити надзвичайно високу ціну за Гідність і Свободу.

З нагоди свята подяки міського голови за активну громадську позицію, патріотизм і вагомий внесок у справу захисту територіальної цілісності України отримали учасники бойових дій в зоні АТО та волонтери Покрова.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять земляків, загиблих за територіальну цілісність держави: Дмитра Стрільця, Олександра Ісаєнка, Олега Кравченка та Олександра Мокієнка.

Проникливі вірші та композиції захисникам держави присвятили учні Дитячої школи мистецтв.

На знак пошани до великого сина українського народу, учасники мітингу поклали квіти до погруддя  Тарасові Шевченку та прикріпили символічні “серця Гідності” на стилізовану мапу України.

Прес-служба міського голови.