«Учитель року – 2017» у номінації «Біологія» – з ліцею

«учитель року – 2017» у номінації «біологія» – з ліцею. Зображення 1
Триває міський етап головного освітянського фахового конкурсу і вже можна говорити про результати з інших навчальних дисциплін. Так, днями визначився переможець однієї з природничих наук – біології.

Складний комплекс фундаментальних та прикладних досліджень живої природи – ось що сьогодні біологія. Про предмет, який захоплює, вражає й спонукає до поглибленого вивчення, розповідали фіналістки, що пройшли відбірковий заочний тур – Антоніна Усик з шостої школи, Тетяна Чижик – з четвертої. Звання ж «Учитель року – 2017» завоювала Людмила Балихіна з ліцею.


Викладач з 17-річним досвідом педагогічної діяльності, Людмила Геннадіївна представляла фрагмент уроку на тему: « Хвороби серцево-судинної системи» та науковий проект – «Молекулярний рівень організму живої природи». Завданням вчителя було всебічно охопити поданий матеріал, зацікавивши дитячу аудиторію. Як зазначають вихованці, котрі від душі радіють за перемогу свого вчителя, уроки Людмили Балихіної – то цікава подорож до світу живої природи. Від того в ліцеї не оминають можливості участі у конкурсах різного рівня, де діти демонструють не тільки свої знання, а й вміння поводження з рослинами та тваринами, тут використовують найпоширеніші методи для дослідження, вивчення, спостереження.
Усі свої багаторічні напрацювання представляла педагог під час фахового марафону, попереду у Людмили Балихіної обласний етап конкурсу, який вже у новому 2017 році збере найсильніших біологів Дніпропетровщини.
Прес-служба міського голови.

«учитель року – 2017» у номінації «біологія» – з ліцею. Зображення 2