“Учора воїн — сьогодні спортсмен”. Черговий проект “Бюджету участі” успішно втілено в життя

“учора воїн — сьогодні спортсмен”. черговий проект “бюджету участі” успішно втілено в життя. Зображення 1Створення спиятливих адаптаційних умов для цивільного життя — це те, що сьогодні потрібно демобілізованим учасникам АТО, і до чого прагне Покров. Одним із ефективних засобів психофізичної реабілітації вчорашніх воїнів є заняття спортом. Вольовими зусиллями долати наслідки пережитих екстримальних ситуацій тепер вони зможуть у реабілітаційному центрі, який в рамках парцепаторного бюджетування відкрито у місті.

Навесні таку ідею члени міської спілки ветеранів АТО подали до міської програми "Бюджет участі — 2018". Проект під назвою "Учора воїн — сьогодні спортсмен", спрямований на реабілітацію та соціалізацію учасників антитерористичної операції. Він передбачав обладнання приміщення реабілітаційного центру спеціальними тренажерами та проведення спортивних занять у тому числі з професійними фітнес-інструкторами та тренерами.
Покровчани активно підтримали проект, віддавши 335 голосів за його втілення. Що дозволило увійти до п'ятірки переможців цьогорічного конкурсу проектів.
В результаті фінансової підтримки міського бюджету а також особистої участі членів міської спілки ветеранів АТО — проект реалізовано.
І ось минулої суботи у приміщенні реабілітаційного центру відбулося перше відкрите тренування. Ветерани та члени їх родин мали змогу оцінити результат їхніх спільних зусиль. Тут дійсно є усе для повноцінних занять фізкультурою та спортом. Передусім, це сучасні та багатофункціональні тренажери, які дозволяють виконувати широкий комплекс фізичних вправ. Також необхідні спортивні снаряди та інший інвентар, кімната для занять настільним тенісом, душова кімната, шафи для зберігання особистих речей.
З відкриттям усіх привітав голова міської спілки ветеранів АТО Віталій Солянко. Він відзначив, що кожен із присутніх причетний до створення такого чудового спортивного центру. Подякував усім, хто був причетним до цієї події. Голова спілки наголосив, що зал буде розвиватися і удосконалюватися, та закликав ветеранів та членів їх родин регулярно приходити сюди для тренувань та зміцнення свого здоров'я.
Таким чином, наше місто поповнилася унікальним соціальним об'єктом, який відіграватиме важливу роль у житті ветеранів бойових дій Покрова. Крім того, це є ще одним свідченням успішності програми "Бюджет участі", яка за останні два роки стала дієвим інструментом розвитку громадського суспільства.
Прес-служба міського голови.

 

“учора воїн — сьогодні спортсмен”. черговий проект “бюджету участі” успішно втілено в життя. Зображення 2