Учні мистецьких шкіл з новими перемогами

Незважаючи на карантин, культурне життя Покрова сповнене подіями. Вихованці мистецьких осередків заявляють про себе на різноманітних творчих форумах.

Нещодано   у Миколаєві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України  відбувся Міжнародний  відкритий багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Лиманські зорі». Через карантинні обмеження творче змагання проводилося дистанційно, але як завжди зібрало численних учасників з усієї України.

 Діти, підлітки та  дорослі змагалися в трьох номінаціях : інструментальне, вокальне та хореографічне мистецтво.

За висновками  конкурсного журі, серед переможців міжнародного конкурсу учень дитячої музичної  школи м. Покров.

Земзюлін Олег  став лауреатом ІІІ премії у номінації «фортепіанне мистецтво». Юний піаніст отримав диплом, а його викладач Лілія Захарова – подяку від організаторів конкурсу.

Учениця Дитячої школи мистецтв Єлизавета Шарлай взяла участь у ІІІ міжнародному конгресі «Всесвітня історія», який нещодавно дистанційно пройшов у Києві. Покровчанка  долучилася до роботи секції «Історія музичних інструментів» , презентувавши цікаву відеодоповідь про  найбільший духовий клавішний музичний інструмент,  - орган. Підготуватися до конкурсу їй допомогла викладач Олена Семенуха.

Вітаємо переможців та їхніх наставників. Бажаємо нескінченного натхнення і творчості!

Прес-служба міського голови.