У зв'язківців Будинку творчості нові перемоги

 

Команда колективної отримала офіційне підтвердження абсолютному лідерству. З початку навчального року вихованці Почесного громадянина Миколи Голуба здобули 14 золотих та одну срібну медаль. До загальної скарбниці додалося ще два перших місця.

Стипендіати міського голови, зв'язківці не перестають радувати своїми здобутками. Сьогодні команда володіє усіма видами зв'язку, виступає не лише в юніорських, а й дорослих змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня. Їхній позивний лунає у найвіддаленіших куточках світу, де знають, що в українському місті Покров одна з найсильніших команд. Підтвердженням тому є численні кубки і медалі, днями до них додалося ще два золота. Перемогою завершили Катерина Могелевець, Арсеній Скворцов та Іван Кучеренко турнір “Лісова пісня”. Перше місце і у змаганнях, присвячених Дню звільнення Рівного, у яких разом із Арсенієм Скворцовим та Іваном Кучеренком, які, до речі, виконали нормативи КМС, виступили початківці Данило Мінтій та Максим Ланкін.

Зараз команда очікує на нові  результати, а ще закінчення карантину, коли зможе зібратися разом та вийти в ефір. Поки що ж спортсмени спілкуються онлайн, навчаючись дистанційно.

Прес-служба міського голови.