У СВІТЛІ ВІЧНОГО ВОГНЮ

у світлі вічного вогню. Зображення 1Чи не найкраще усі емоції народної шани до своїх захисників передає пісня. Саме тому у Покрові фестиваль військово-патріотичної пісні "Світло вічного вогню" символічно проходить у День визволення рідного міста.
4 лютого ювілейна дата зібрала у концертній залі Дитячої школи мистецтв не лише учасників — юних співочих талантів, а й чисельну глядацьку аудиторію.Творчі колективи та окремі виконавці з освітніх та позашкільних закладів виходили на сцену кожен зі своєю піснею-історією, проживаючи її, ділячись з глядачем найтоншими емоціями.
По-новому звучали мелодії воєнних літ, які в окопах надихали солдат, гоїли рани та зцілювали душу. Події Другої Світової оживали не лише в художніх образах, а в реальних цифрах та фактах оборони та визволення нашого краю , про що розповідав Почесний громадянин міста, голова міської Ради ветеранів Микола Баршунін.
Тема миру і спокою — не лише пам’ять про минулу війну, а й наше сьогодення. Вдаючись до сучасних пісень, діти передали той дух, що об'єднує усіх співвітчизників у прагненні свободи та неподільності для України. Віддаючи належне воїнам, які нині відстоюють наші східні кордони, присутні вшанували загиблих у зоні АТО земляків.
Від імені міського голови Олександра Шаповала, учасників фестивалю вітала та нагороджувала начальник відділу культури міськвиконкому Тетяна Сударєва. Усі колективи отримали дипломи та солодощі. Вони відмінно підготувалися і утримали високу планку, гідну такого фестивалю. Бо сьогодні патріотична пісня слугує високій меті — єднанню поколінь.
Прес-служба міського голови.

у світлі вічного вогню. Зображення 2

у світлі вічного вогню. Зображення 3

у світлі вічного вогню. Зображення 4

у світлі вічного вогню. Зображення 5

у світлі вічного вогню. Зображення 6

у світлі вічного вогню. Зображення 7