У школі мистецтв проводжають 2020 рік перемогами

Нові відзнаки міжнародного  та всеукраїнського рівнів доповнили скарбничку досягнень вихованців мистецького осередку.  Готуючись, аби  порадувати своїми святковими онлайн - виступами покровчан, діти не забували  про конкурси.

Перемогою увінчалась участь  Аристарха Черенкова  у Міжнародному багатожанровому фестивалі мистецтв у Польщі «Перлинка – 2020».  Учень Катерини Алабужевої здобув І місце у номінації «Інструментальний жанр – фортепіано».

Диплом ІІ ступеню Міжнародного багатожанрового фестивалю - конкурсу «Зореграй» (Запоріжжя),  завоювала учениця Анни Доценко - Соломія Гринчук. Дівчинка  виступила у номінації «Естрадний вокал».

Друге місце у VІІІ Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі-фестивалі «Чарівний світ», що проходив у Києві за підтримки Міністерства культури України, здобула особлива піаністка Єлизавета Бабич, викладач – Олена Семенуха.

Відзнаки отримали не лише переможці, а й їхні наставники. Вітаємо колектив дитячої школи мистецтв з успішним завершенням творчого року.

Прес-служба міського голови.