У “Щедрий вечір” зі щирим серцем. Покров зустрів «Старий новий рік»

З щедрівками, урочистою ходою святкових вертепів, з піснями, обрядами та гарним настроєм зустрічали покровчани свято, яке давно вже є народним. Цього року традиції ожили, згуртувавши громаду у справжньому родинному колі. Відділ культури виконкому спільно з творчими колективами міста, клубними осередками підготували неперевершену програму, взявши за основу народну спадщину у всьому її безмежному різнобарв’ї.

Центральною вулицею Покрова крокували святкові вертепи з різдвяними піснями, Василем, Меланкою, Кізонькою і Зіркою – з побажаннями щастя, добра, добробуту і здоров’я. Вони стали справжнім оздобленням цього дня, бо повертають до наших витоків. Народними звичаями було просочене свято. Покровчани могли сфотографуватися у фотозонах, щедрувати разом з учасниками великої  концертної програми, їх частували кутею та соковитими яблуками.

Зі сцени лунали вокальні композиції у виконанні вихованців та викладачів Школи мистецтв – Соломії Гринчук, Софії Шурхіної, Марії Халіменко, Арістарха Черенкова, Наталії Швець, Анастасії Бойко-Костіної, ансамблю «Співограй», хореографічного колективу “Голд вей денс”, театрального колективу «Сюрприз». Свою творчість дарували вокальний ансамбль «Любавичі», колективи Дитячої музичної школи та Будинку творчості.

Нікого не залишили байдужими щедрувальники Шолоховського будинку культури й клубу селища Перевізькі Хутори. В автентичних костюмах, з Зіркою, символом сонця й світла, вони вітали покровчан, бажаючи щастя й процвітання.

Ось так, щирими словами побажань, завершував Покров щедрий вечір Старого нового року – з добром, радістю, вірою та надією!

Прес-служба міського голови.