У робочому ритмі

у робочому ритмі. Зображення 1
Пройшов минулий тиждень. Про його результати йшла мова на щотижневій оперативній нараді при міському голові.


На порозі навчального року
Заклади освіти 100% готові до прийому дітей, що засвідчено актами готовності Держпродспоживслужби. Про розвиток системи освіти Покрова начальник міського управління Галина Рубаха доповідала і на обласній педагогічній конференції. Сьогодні освітянський загал обговорюватиме найнагальніше на традиційному учительському форумі, який вперше пройде у режимі онлайн. Вже першого вересня урочистими лінійками буде дано старт новому навчальному року.
Готується до початку навчань і професійно - технічне училище де, згідно з рекомендаціями Міністерства науки й освіти, до 1 жовтня продовжено набір учнів.
Працювали і у вихідні
Комунальники максимально використовують погожу днину, аби виконати заплановане. Продовжуються ремонтні роботи у ЖЕО. Триває діяльність з переведення соціально-незахищених верств населення на індивідуальні прилади опалення, так протягом тижня міськгазом підготовлено понад 400 технічних умов. Окрім роботи з відновлення баків, «Саночистка» розпочне дезінфекцію сміттєвих майданчиків. А «Добробут» продовжує встановлювати урни, за тиждень у місті їх побільшало на тринадцять. Працювало підприємство і над монтажем огорожі поблизу магазину «Фокстрот», у місці пожвавленого пішохідного руху. У активній фазі реконструкції центральної площі, парку, пішохідної зони Медичної. Головним завданням залишається підготовка до зими, на чому наголосив міський голова, визначаючи завдання цього робочого тижня.
Прес-служба міського голови.