У робочому ритмі

у робочому ритмі. Зображення 1
Сьогоднішнє засідання міського штабу, як завжди у останній тиждень місяця, тривало за участі голів квартальних комітетів. Спільно з керівниками комунальних підприємств говорилося про вже виконане, не обминаючи увагою відкриті питання.


Комунальщики прозвітували про стан справ на підприємствах. Основна ж увага була приділена проблемам, про які говорили квартальні. Для прилеглих селищ та віддалених районів міста вони спільні: освітлення, благоустрій дитячих майданчиків, покіс трав. Так, частково не працюють світлоточки на вулицях Сєрова, Молодогвардійська, 8 березня, Громової, Північній, Чайковського. Говорили про роботу абонентських служб, відділу субсидій управління праці. Міський голова дав доручення відповідним підрозділам впритул зайнятися вирішенням цих питань. Обговорюючи нагальне, квартальні відзначали позитивні зміни, що відбулися останнім часом. На звернення мешканців було встановлено нові зупинки, триває боротьба з сезонними рослинами, вирішено десятирічну проблему з підвозом жителів П.Хуторів до залізниці.
Однак, як зауважив Олександр Шаповал, більшість питань постає плановими завданнями, з яких переважна частина торкається благоустрою. На штабі було вказано у терміновому порядку перевірити стан люків, проінспектувати берегову зону місць відпочинку селищ, впорядкувати територію після ремонтних робіт.
Окремо говорилося про підготовку до осінньо-зимового періоду і детально обговорювався режим роботи під час тривалих вихідних. У святкові дні працюватимуть чергові комунальні бригади, організовано роботу лікарні, рятувальних служб.
Прес-служба міського голови.