У робочому ритмі

у робочому ритмі. Зображення 1
Сьогоднішня оперативна нарада при міському голові підвела підсумок минулому тижню й визначила нові завдання.


Освітяни перемагають
Тривають обласні олімпіади з базових дисциплін, де покровчани демонструють високий рівень знань. Так, треті місця у інтелектуальному змаганні з біології здобули одинадцятикласниця Юлія Євсюкова з НВК№2( вч. С.І. Дворецька), десятикласник з СЗШ№9 Іван Макаров (О.С.Славич), учень 9 класу ліцею Сергій Поліщенко (Л.Г.Балихіна). З географії - восьмикласник шостої школи Дмитро Коркін (Т.М.Кучеренко), Іван Макаров, учень 10 класу СЗШ№9 ( А.В.Черепанова), друге місце посіла Катерина Сичова, випускниця НВК№2 (Ю.Ю.Башкірова).
Соціальна сфера функціонує у штатному режимі
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2360 містян, у хірургічному відділенні центральної міської лікарні перебувало 64 хворих, терапії – 98.
Житловими субсидіями охоплено 9848 домогосподарств, пільгами – 2152 містян. За інформацією, наданою управлінням праці та соціального захисту населення, до 367 збільшилась кількість переселенців. Пенсійним фондом заведено 18 нових пенсійних справ, центром зайнятості проведено 12 профорієнтаційних заходів.
Комунальники виконували планові завдання
Зокрема, ЖЕО виконало 91 заявку по холодній воді, 126 – по каналізації, міськводоканал - 39. Добробут прочищає ливнівки. Міський голова акцентував увагу комунальників на прибиранні доріг у період складних кліматичних умов.
На ринках міста введено карантинні заходи
Про це повідомив начальник відділу безпечності харчової продукції та ветеринарії управління держпродспоживслужби міста Сергій Федюков. Покров, де ситуація на сьогодні благополучна, входить до зони Нікопольського району, оскільки у Нікополі було виявлено випадки африканської чуми свиней, усю територію оголошено зоною нагляду.

На в’їздах до Нікополя встановлено карантинно-поліцейські пости. На час карантину на ринках Покрова заборонено продаж м’яса, продуктів тваринного походження. Не обмежується торгівля в офіційних точках продажу – магазинах, за умови наявності відповідних дозвільних документів.
Міський голова наголосив на посиленні попереджувальної роботи. Особлива увага – стихійним місцям торгівлі.
Прес-служба міського голови.