У рейтингу лідерів

у рейтингу лідерів. Зображення 1
Блискучим результатом відзначилася команда автомоделістів Будинку творчості, виборовши бронзу Кубку України.

Минув лише рік, як у Будинку з’явився новий напрямок технічної творчості – автомодельний, а команда Покрова вже є частиною збірної Дніпропетровщини, показуючи високі результати.
Цими вихідними вихованці Володимира Томілова випробовували кордові моделі, взявши участь у Кубку України серед юнаків та юніорів, що проходив під егідою Національної української федерації автомодельного спорту та Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

У Миколаєві, на підсумкових змаганнях року, зібралися найсильніші команди, серед яких, після майже трирічної перерви, з Луганської області.
У перегонах спортсмени показали результати, наближені до рекорду України. Наша Анна Булка виконала норматив кандидата у майстри спорту, третю позицію зайняв Анатолій Сізов, до п’ятірки лідерів, посівши четверте місце, увійшли Дарина Рудакова та Роман Діденко.
Успіхи наших спортсменів дозволили команді області зайняти друге місце й отримати бронзу місту Покров. Такі досягнення не привид зупинятися, сьогодні команда Будинку творчості готується до відкритого Кубку Дніпропетровщини, що пройде вже цими вихідними у Запоріжжі.
Прес-служба міського голови.

у рейтингу лідерів. Зображення 2

у рейтингу лідерів. Зображення 3

у рейтингу лідерів. Зображення 4