У рейтингу кращих

у рейтингу кращих. Зображення 1
Стали відомі результати конкурсу, котрий проводився Дніпропетровською облдержадміністрацією серед старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів до Міжнародного дня боротьби з корупцією. Аби активізувати творчу діяльність молоді та популяризувати доброчесну поведінку, організатори запропонували школярам виявити свою громадянську позицію через художні творчі роботи, літературні проекти та відеоролики. Серед 15 авторів найбільш креативних робіт, які визначила конкурсна комісія в обласному департаменті освіти та науки, є і юні покровчани.


Відеоробота учнів загальноосвітньої школи № 2 - Іллі Антоненка, Ілони Павлової, Карини Скотаренко, Оксани Войченко, Аліни Івлєвої, Івана Усенка під керівництвом учителів інформатики Олени Дацишиної та Марини Тимощук стала найкращою в області у своїй номінації.
Також учні школи долучилися до 38-го інтелектуального міжнародного конкурсу «50 слів». Серед учасників із різних країн світу наші школярі ввійшли до рейтингу сотні найкращих та отримали дипломи.
Прес-служба міського голови.

у рейтингу кращих. Зображення 2