У пріоритеті – благоустрій

у пріоритеті – благоустрій. Зображення 1
21 березня на щотижневій оперативній нараді при міському голові традиційно велика увага приділялася комунальним питанням.


Нестабільна вітряна погода на вихідних стала причиною деяких несправностей по лінії освітлення, наразі «Міськсвітло» займається їх усуненням. Разом з цим, міський голова дав завдання підприємству зайнятися установленням нових урн на території міста.
Увагу керівника ЖЕО знову було акцентовано на приведенні в належний вигляд підвалів та обмеженні до них доступу.
Продовжуватиметься демонтаж тих торговельних ларьків, які і після попередження не поспішають легалізували свою діяльність.
Триває грейдерування вулиць прилеглих селищ та інші заходи з благоустрою міста.
На жаль є категорія мешканців міста, які публічно демонструють своє небажання жити у доглянутому і комфортному місті. На вихідних знову хтось розстріляв 7 плафонів на ліхтарях по вулиці Центральній (Центральна). Звичайно, комунальники вже міняють їх, та плафони – недешеві, і ці кошти могли б піти на щось корисне. Прикрий випадок мав місце і біля шостої школи, де йде реконструкція пішохідних доріжок. Там сталася крадіжка тротуарного бордюру.
Та це скоріше виняток із правила, адже переважна більшість Покроввців – це люди, що вболівають за своє місто і хочуть бачити його кращим.
Олександр Шаповал нагадав усім присутнім, що 26 березня, у День довкілля, відбудеться загальноміський суботник. До участі запрошуються усі бажаючі.
Прес-служба міського голови.

у пріоритеті – благоустрій. Зображення 2