У пошкоджених підпалами під'їздах здійснено відновлюючі роботи

у пошкоджених підпалами під'їздах здійснено відновлюючі роботи. Зображення 1
Як відомо, в ночі 22 листопада у Покрові сталися підпали у багатоквартирних житлових будинках. Усього в період з 22.00 до 24.00 було зафіксовано 8 випадків загорянь у 7 будинках.
Пошкоджені електрокомунікації, двері під'їздів та квартир, чорні стелі та запах горілого — далеко не повний перелік наслідків цього злочину для десятків жителів Покрова.
Працівники управляючої компанії "Універсалсервіс" одразу розпочали роботи з відновлення електропостачання та пошкоджених під'їздів.


у пошкоджених підпалами під'їздах здійснено відновлюючі роботи. Зображення 2"У нас три поверхи були чорні від диму та копоті. Зараз, після того як побілили, запах диму став вже не відчутний, а до цього він був просто нестерпний, в квартирах просто неможливо було знаходитись", — говорить Наталія жителька будинку № 7 по вулиці Чіатурській.
Така робота вимагає чимало часу і ресурсів. Але комунальники  зробили усе можливе, аби в найкоротші терміни привести під'їзди до належного стану. Говорячи про масштаби роботи, працівники управляючої кампанії висловлюють  вдячність мешканцям за допомогу й розуміння.
Прес-служба міського голови.

у пошкоджених підпалами під'їздах здійснено відновлюючі роботи. Зображення 3