У Покрові відкрито молодіжний АРТ-центр

у покрові відкрито молодіжний арт-центр. Зображення 1
Коворкінговим простором розширено центральну міську бібліотеку, де відкрито двері для спілкування, творчості, плідної співпраці.
У Всеукраїнський день бібліотек головний міський осередок друкованого слова та інформації розширив свої кордони, довівши, що бібліотека сьогодні – то вже не тільки книги. Вона стає центром навчання, живого діалогу, наближуючись до сучасних стандартів. У цьому напрямку коворкінг – один з кроків перетворень, затребуваних сьогоденням.


Про це говорили численні гості, представники молодіжної спільноти міста, громадських організацій, освітянських, творчих осередків, котрі не оминули увагою таку подію, від початку слідкуючи за впровадженням нового напрямку. Як зазначала директор централізованої бібліотечної системи Лариса Смислова, думки щодо форматування закладу у центр суспільного життя, місце, де городяни різного віку могли б комфортно почуватися та спілкуватися – виникали давно. Цьогоріч вони отримали реальних обрисів, цікаву ідею одразу підтримали у міськвиконкомі, розпочавши реалізацію проекту. До впровадження потрібної справи долучилося і ТОВ «Проктер енд Гембл Україна». Не залишилися осторонь прихильники бібліотечного простору – читачі.
Результатом стала організація робочого процесу у коворкінговому напрямку, де буде зручно й комфортно проводити час, займатися творчістю, користуючись усіма видами інформаційних ресурсів. На цьому наголошувала начальник відділу культури міськвиконкому Тетяна Сударєва, передаючи, разом зі щирими словами поздоровлень від міського голови Олександра Шаповала мультимедійний проектор.
Бібліотечні працівники не приховували, поряд з цими завданнями планують поступово розширювати спектр послуг, щоб коворкінговий центр став осередком проведення семінарів-практикумів, літературних зустрічей, майстер-класів. Що важливо, на відміну від інших міст, діятиме не на комерційній основі. Щоб тут було зручно працювати й творити, зробивши його доступним для людей з особливими фізичними потребами.
За це виступала молодь, за простір для думок, ідей. Вже у перший офіційний день роботи у центрі лунали авторські поезії, звуки саксофона та гітари – найвища оцінка юнацтва сучасній концепції організації праці та відпочинку.
Прес-служба міського голови.

у покрові відкрито молодіжний арт-центр. Зображення 2

у покрові відкрито молодіжний арт-центр. Зображення 3

у покрові відкрито молодіжний арт-центр. Зображення 4