У Покрові відбудеться показ фільму "Трохи нижче неба", присвяченого захисникам Донецького аеропорту

 

Цього тижня у кінотеатрі Prime Cinema Pokrov городян очікує прем'єра документального фільму "Трохи нижче неба". Для Покрова ця картина має особливе значення, адже одним з її авторів є відомий письменник і телеведучий Руслан Горовий, який став справжнім другом міста. Разом з Михайлом Ухманом вони створили унікальне кіно про мужність, патріотизм і самопожертву.

"Трохи нижче неба" — це літопис захисту Донецького аеропорту, що тривав 242 дні. В основу стрічки лягли історії чотирьох бійців 80-ї бригади Збройних Сил України, які загинули в січні 2015 року: Ігоря Римара, Володимира Труха, В'ячеслава Мельника та Івана Вітишина.

Як зазначають автори й продюсери картини, зйомки фільму відбувались впродовж двох років. При цьому не було використано жодного постановчого кадру. Усі відео боїв зібрані з телефонів бійців.

Безкоштовний показ фільму відбудеться 21 лютого о 18:20. Організатори сеансу нагадують, що він проходитиме з дотриманням необхідних карантинних вимог. Тому ті, хто бажає відвідати прем'єрний показ, можуть зателефонувати за номером 050-656-34-30 і завчасно вказати кількість місць, які потрібно забронювати. Також обов'язковим моментом є наявність медичних масок.

Стрічку "Трохи нижче неба" також планують показати у навчальних закладах нашого міста.

Прес-служба міського голови.