У Покрові вдруге пройшов Чемпіонат області з таїландського боксу

Минулий тиждень у спортивному житті міста пройшов під знаком бойових єдиноборств. Покров знову мав честь приймати Чемпіонат області з таїландського боксу серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів.

Для того, аби боротися за звання найсильніших бійців Дніпропетровщини до міста приїхало понад 120 спортсменів. Серед них представники таких населених пунктів як Олександрія, Апостолове, Нікополь, Кривий Ріг, Дніпро. У чемпіонаті також брали участь спортсмени з Херсона та Маріуполя. Учасники представляли різні клуби та навіть напрямки єдиноборств (зокрема клуби, які практикують контактне карате). Все це було запорукою яскравих і видовищних поєдинків як серед хлопців, так і дівчат.

Уболівальники гаряче підтримували бійців, незалежно від їхнього віку, а спортсмени віддавали усі сили поєдинкам.

Особливістю цьогорічного турніру стало те, що учасникам, які проявили особливу стійкість і самовіддачу, вручали персональні кубки “За волю до перемоги” від міського голови Олександра Шаповала. Причому отримати почесну відзнаку спортсмен міг навіть у випадку поразки. Адже таїландський бокс є не просто бойовим єдиноборством. Він виховує такі якості як сміливість, відповідальність, повагу до суперника та бійцівську честь.

Що стосується результатів, то перше командне місце посіли спортсмени Кривого Рогу. Варто відзначити, що це місто на змаганнях представляли відразу три бійцівські клуби (загалом 44 спортсмени), які показали дуже високий рівень підготовки.

Друге місце у командному заліку здобув Покров. Незважаючи на серйозну конкуренцію, вихованці Ігоря Мациборка продемонстрували характер і волю до перемоги. У їх активі 19 медалей різного рівня.

Чемпіонами змагань стали Єгор Балихін, Олександр Суховільський, Артем Ларіонов, Владислав Куліш, Анатолій Марінеско, Дмитро Ніколаєв та Денис Асай.

Срібло здобули Олександр Шаповал, Дмитро Ужбіда, Анастасія Блискун, Ярослав Безкіщенко, Денис Папка, Давид Забутний та Вікторія Гончарова.

Бронзові медалі вибороли Владислав Колебко, Максим Ларін, Анастасія Сокур, Богдан Нанкевич та Дарья Сємак.

Третє командне місце здобули тайбоксери Херсону.

Учасники змагань відзначили високий рівень їх організації та проведення. Покров в черговий раз довів, що наше місто достойне приймати турніри найвищого рівня. Вітаємо усіх спортсменів та їх наставників з успішним завершенням чемпіонату та бажаємо успіхів у майбутніх змаганнях.

Прес-служба міського голови.