У Покрові створено ще один Будинок доброти

Напередодні  нового навчального року ще п’ятьом дітям, позбавленим батьківського піклування м.Покров посміхнулася доля. Їм поталанило отримати справжню нову родину, тата і маму!

У Покровській міській територіальній громаді створено черговий, четвертий дитячий будинок сімейного типу Бугайової Людмили Сергіївни та Мойсюка Геннадія Віореловича.

 Для трьох хлопчиків та двох дівчаток перше вересня у цьому році виявилось незвичайним та хвилюючим, адже вперше їх до школи вели люблячі й турботливі батьки!

Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає актуальнішою і болючішою темою для нашого суспільства. Однак останніми роками змінилися пріоритети державної політики. Перевага надається вихованню дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування у родині (усиновлення, опіка/піклування, передача на виховання у дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї).

Якщо Ви небайдужі та маєте бажання створити прийомну родину, дитячий будинок сімейного типу, патронатну родину, звертайтеся до Покровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді або служби у справах дітей виконавчого комітету Покровської міської ради, що знаходяться за адресою: вул. Центральна, 48, каб.418 та 204; тел.(05667) 4-17-33, 4-23-32

 Служба у справах дітей.