У Покрові стартував “Бюджет участі - 2021”

З 2016 року у нашому місті активно діє Програма парцитопаторного  бюджетування або Бюджету участі. Вона стала чудовим шансом для усіх активних людей Покрова втілити у життя свої ідеї, які спрямовані на розвиток міста.  З кожним роком проектів, що подаються на голосування, стає все більше. Так само зростає кількість покровчан, які віддають свій голос на підтримку того чи іншого задуму.

Загалом, за попередні сезони в місті реалізовано 11 суспільних проектів у різних сферах діяльності. Наприклад, у 2019 році у коридорах амбулаторії (доросла поліклініка) з'явилися кондиціонери, новим обладнанням та екіпіруванням поповнилися спортивний клуб «Аякс» та бійцівський клуб “Спарта”. У коворкінговому центрі бібліотеки було змінено дизайн та облаштовано  сучасною комп'ютерною, офісною та мультимедійною технікою, мобільними меблями. Також покровчани віддали свої голоси за те, аби в дитячому садку №13 з'явилося сучасне корекційне та спортивне обладнання для дітей з особливими освітніми потребами.

І ось цього тижня розпочався прийом заявок в рамках програми “Бюджет участі-2021”.

Подати проекти-пропозиції потрібно впродовж 30 днів. Зробити це можна поштою за адресою: м. Покров, вул Центральна, 48 з поміткою на конверті “Бюджет участі” (каб. 207, відділ економіки), або електронною поштою за адресою info@pkrv.dp.gov.ua також із поміткою “Бюджет участі”.
Нагадаємо, що їх авторами можуть бути мешканці міста, котрим виповнилося 18 років та які зареєстровані в Покрові та Шолоховському старостинському окрузі.
Граничний кошторис проекту не повинен перевищувати 100 тис. грн. Його реалізація можлива впродовж одного календарного року та в межах компетенції органів місцевого самоврядування. Сфера реалізації має бути публічною і сприяти соціально-економічному, культурному чи просторовому розвитку громади.
Пропозиція подається з мінімум п'ятнадцятьма підписами та відповідно до Форми проекту, яка доступна в електронній версії на офіційному веб-сайті Покровської міської ради у рубриці “Бюджет участі”.

Запрошуємо усіх активних покровчан скористатися можливістю робити рідне місто кращим.

Прес-служба міського голови.