У Покрові презентовано роботи відомого художника-плакатиста Нікіти Тітова

Кожна робота Нікіти Тітова  вражає  глибоким сенсом, влучно та лаконічно візуалізує те, що відбувається у суспільстві. Його мистецький відгук  на українські реалії покровчани тепер можуть побачити не лише в соціальних мережах, а як експозицію. Також дізнатися більше про відомого українського digital-художника естонського походження, чиї гостросоціальні плакати викликають справжній мистецький ажіотаж.

Учора у міському музеї відбулася презентація робіт митця. Першими її побачили працівники закладів культури міста.

Експозиція складається з понад двох десятків постерів, присвячених українським реаліям останніх семи років. Це дуже лаконічні, чіткі, з глибоким сенсом графічні повідомлення. Людина їх дуже швидко зчитує і зразу розуміє, про що йде мова. Плакати розповідають про ключові події Революції Гідності та війни на сході України. Іловайськ, Дебальцеве, битва за аеропорт, життя на лінії зіткнення, образи волонтерів, добровольців; календар на чорному тлі, де назви усіх 12 місяців замінені словом “війна”; популярний сюжет під назвою “Передова”, який ототожнює боротьбу з пандемією та окупантами, інші концептуальні малюнки. Про всі  розповідала в.о. начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому Валерія Боєва, презентуючи роботи, подаровані місту Нікітою Тітовим.

Постери залишаються у Покрові, у різних форматах з ними матиме змогу ознайомитися широке коло мешканців та гостей міста.

Прес-служба міського голови.