У Покрові навчають правилам поведінки з вибухонебезпечними предметами

Сьогодні це питання є одним з найактуальніших, адже ворог залишає не лише боєприпаси, а й вдається до терористичних актів. Як вберегти себе і що робити у випадку виявлення підозрілого предмета, розповідали днями у коворкінговому центрі публічної бібліотеки.

Організатори навчання, відділ молоді та спорту виконкому, зазначали, що тема поводження з вибухонебезпечними предметами – на часі. Після ворожих обстрілів залишаються нездетоновані боєприпаси. Відступаючи, окупанти мінують будівлі й техніку, вдаються й до терористичних проявів, залишаючи заміновані іграшки чи предмети. Вберегтися від смертельних наслідків можна лише чітко усвідомлюючи, як треба діяти у подібній ситуації.

Під час тренінгу було детально окреслено алгоритм дій під час виявлення небезпечного предмета. Присутнім розповіли про види вибухонебезпечних предметів, про типи мінно-вибухових травм, індикатори небезпечних територій. Покроково  - що робити, коли побачили підозрілий предмет.

Такі необхідні заняття будуть проводитись у коворкінговому центрі щосереди та п’ятниці з 15.00 до 15.30. Попередній запис за телефоном: 0970245886. До них запрошують всіх охочих.

Прес-служба міського голови.