У нас завжди є вибір!

Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її. Діти – це майбутні будівники нашої держави, наш завтрашній день. Сьогодні вони потребують нашої уваги, розуміння та підтримки, особливо ті, хто залишився без батьківської опіки. Турбота про них – наше спільне завдання та велика відповідальність. У нас завжди є вибір, тим паче вибір при прийнятті рішення по усиновленню. Коли народжується Ваша власна дитина, Ви не знаєте, яким він буде, не вибираєте його колір очей та шкіри, його волосся… Він просто становиться Вашою невід’ємною частиною. Ви любите його різним – зморщеного, кирпатого, курчавого,  стаєте залежними від нього, на протязі всього життя.

У Вас завжди є можливість вибрати ту дитину, дивлячись на яку Ви відчуєте – так, Він МІЙ! Як тільки Ви поставите ціль «усиновлення», Ви отримаєте потужне джерело енергії для її досягнення.

Вищі сили все влаштовують так, щоб люди робили правильний вибір і, можливо, саме Вас чекає дитина, саме Ви достойні прийняти його в свій дім, в своє серце, в своє життя…

То ж, коли Ви стоїте на порозі усиновлення, передивляючись анкети і Вам у душу дивляться дитячі очі, в яких відображається їх долі та надії – У ВАС Є ВИБІР!

З питань усиновлення та утворення прийомних сімей або дитячих будинків сімейного типу звертайтеся до служби у справах дітей (виконком, вул.Центральна, 48, кім. 204).  У кожної дитини має бути родина.