У ЛІКАРНІ НОВЕ ОБЛАДНАННЯ

у лікарні нове обладнання. Зображення 1
Від термометрів і тонометрів до апарату УЗД, лікарняних меблів та функціональних ліжок – усього 25 видів медичного обладнання учора доставили до Покрова з Франції. Центральна міська лікарня стала тридцятим медичним закладом Дніпропетровщини, що отримав гуманітарний вантаж у рамках спільного проекту ДніпроОДА та "Асоціації медичної благодійної допомоги Франція-Україна".
З червня 2016 року триває співпраця команди Валентина Резніченка та Діани Дольсе - французької волонтерки, уродженки Дніпра. За регламентом, у медзакладах Франції часто відбувається технічне переоснащення. Медтехніка з незначним терміном використання, а іноді зовсім нова, спільними зусиллями безоплатно потрапляє до медичних закладів області. Для вітчизняних лікарень це суттєва підмога.
Не приховує радості й головний лікар ЦМЛ Анатолій Шкіль. За багаторічну діяльність не пригадує, аби в такому обсязі надходила медична техніка. Тепер частину застарілої вдасться обновити, а є обладнання, яке вперше застосовуватимуть наші медики.
Серед найбільш затребуваного – функціональні ліжка, яких так не вистачало у відділеннях інтенсивної терапії, хірургії, травматології та гінекології. Досі в лікарні було лише одне ліжко, яке дозволяло регулювати і фіксувати положення хворого. Тепер їх буде тринадцять.
Міська влада націлена продовжувати діалог у рамках гуманітарного проекту задля подальшого матеріально-технічного удосконалення медичних закладів, а значить – підвищення якості надання медичних послуг мешканцям Покрова.
Прес-служба міського голови.

у лікарні нове обладнання. Зображення 2

у лікарні нове обладнання. Зображення 3