У ліцеї пройшли загальноміські змагання зі стритболу

22-23 січня у загальноосвітньому ліцеї пройшли міські змагання зі стритболу (баскетбол 3 на 3) між учнями 9 класів і молодше загальноосвітніх закладах Покрова. Участь у турнірі взяло 7 команд.

Упродовж двох днів вони зіграли між собою кілька десятків напружених матчів. Змагання проходили за коловою системою, тож доля призових місць залежала від перемоги у кожному з поєдинків. Тим більше, що “стритбол” вимагав не лише індивідуальної майстерності гравців, але й відповідної командної тактики. Уболівальники гаряче підтримували кожну вдалу дію на майданчику і кожен закинутий у кошик м'яч.

Що стосується результатів, то перше місце посіли команда загальноосвітнього ліцею. Рідні стіни та висока мотивація дозволили господарям майданчика виграти усі свої поєдинки, набравши 12 очок. На другому місці з 10 здобутими очками опинилася команда загальноосвітньої школи № 9. Замкнули трійку призерів спортсмени шостої школи.

Організатори турніру подякували усім учасникам за самовіддачу та видовищні матчі. Призери змагань були нагороджені грамотами управління освіти.

Наступного тижня відбудеться черговий етап міських змагань зі стритболу, де візьмуть участь учні 11 класів і молодше. Ігри проходитимуть29-30 січня на базі СЗШ № 9. Початок о 14.30.

Прес-служба міського голови.