У ефірі – зв’язківці

у ефірі – зв’язківці. Зображення 1
Колективна радіостанція Будинку творчості взяла вдалий навчальний старт. З вересня команда відпрацювала ряд Всеукраїнських змагань, вже можна говорити про підтверджені результати.
Цього року міська спільнота зв’язківців поповнилася новими спортсменами, які вже незабаром полинуть радіохвилями. Сьогодні вони входять у курс справи поряд з досвідченими вихованцями Миколи Голуба, яким є що сказати.

Тільки з початку вересня колективна взяла участь у провідних змаганнях країни, відомі й результати. Команда Покрова у складі учнів НВК№2 Аліни Карпової, Миколи Коробки, Аліни Левченко, виборола срібло Всеукраїнських змагань «Лисоня – 100», що проходили з нагоди сторіччя від дня героїчної битви січових стрільців на горі Лисоня, ставши переможцями серед 43-х команд з 15 областей України.
Показали гарний попередній результат у щорічних змаганнях «На Покрову» та присвячених Дню Захисника Вітчизни, офіційне підтвердження якому вже незабаром надійде до Будинку. Команда налаштована на перемоги, серйозно готуючись до наступних турнірів.
Прес-служба міського голови.