У центральній міській лікарні нове обладнання

у центральній міській лікарні нове обладнання. Зображення 1
Апарати штучної вентиляції легенів ЮВЕНТ Т та монітори пацієнта ЮМ 300 днями передав лікувальному закладу нардеп Андрій Шипко.


Значення такої техніки важко переоцінити, вона забезпечує ефективний лікувальний процес, від чого напряму залежить життя і здоров’я пацієнтів. У даному випадку як маленьких, так і дорослих, адже апарат штучної вентиляції легенів не має "вікових обмежень", підтримує і немовлят, і зрілих пацієнтів. Він об’єднує оптимально збалансовані сучасні технології, інтелектуальні режими, модульний моніторинг життєво-важливих функцій, що нагально для операційних, палат інтенсивної терапії, де триває боротьба за людське життя. У комплекті з моніторами пацієнта, спостереження за станом хворого переходить на інший, більш динамічний рівень контролю за гемодинамікою, тиском, частотою дихання.у центральній міській лікарні нове обладнання. Зображення 2
Про це та інше говорив з нардепом колектив закладу, представники влади під час робочої зустрічі, піднімаючи й інші, важливі теми медичної сфери. Технічне переобладнання один з пріоритетних питань для народного депутата, за ініціативи якого кошти держбюджету направлені на оновлення медапаратури.у центральній міській лікарні нове обладнання. Зображення 3
- Це надзвичайно важливо, коли усі гілки влади працюють у міцному тандемі, результатом командної роботи є вирішення нагальних питань міста. Нове обладнання – це якість надання медичних послуг, десятки врятованих життів, - підкреслив міський голова Олександр Шаповал.
У ході робочої поїздки Андрій Шипко зустрівся з фахівцями консультаційно-діагностичне відділення. Передав  м’які модулі для інтерактивних кімнат дитячих дошкільних закладів, де у процесі розвиваючих ігор вихованці отримують практичні навички, пізнають світ.
Прес-служба міського голови.

 

у центральній міській лікарні нове обладнання. Зображення 4

у центральній міській лікарні нове обладнання. Зображення 5

у центральній міській лікарні нове обладнання. Зображення 6