У Будинку творчості навчають спортивній хореографії

у будинку творчості навчають спортивній хореографії. Зображення 1
Новий напрямок введено з першого вересня. За неповних два місяці роботи він став одним з рейтингових закладу, значно збільшивши коло тих, хто бажає навчатися спортивним танцям.


Сьогодні у двох групах гуртка опановують хореографію 40 дівчаток, віком від п’яти до дев’яти років. У затишній залі із кольорами веселки та казковими звірами на стінах, здається, можливо усе. Уроки-тренування нагадують гру із м’ячами та стрічками, під веселу музику та спокійний голос викладача, професійного тренера Юлії Кривчук.у будинку творчості навчають спортивній хореографії. Зображення 2
Насправді те, що здається грою – комплекс вправ зі спортивної хореографії. За словами директора БТДЮ Ніни Якимової, давно мріяли розширити коло гуртків саме таким напрямком, і от цього навчального року цікаву ідею успішно реалізували у життя.у будинку творчості навчають спортивній хореографії. Зображення 3
Танці з елементами художньої гімнастики одразу вподобалися малечі, яка залюбки демонструє чому навчилися за такий короткий час. Відмінна виправа, гнучкість і м’ячик, що вправними рухами пропливає лінією рук та, звичайно ж, емоційність.
Юні гімнастки все засвоюють на льоту, бо це те, що їм подобається і що корисно. Адже, як наголошують викладачі, спортивні танці сприяють правильному фізичному розвитку, укріплюють дитячий організм, а у поєднанні з художньою гімнастикою розвивають художньо-творчу здатність – естетичний смак та культуру поведінки.

у будинку творчості навчають спортивній хореографії. Зображення 4
Для батьків це важливий факт, а головним є те, що діти у захваті від занять, вони отримують позитивні емоції і з нетерпінням очікують на наступну зустріч.
Таким є результат творчого підходу Будинку, де на сьогодні розвиваються усі напрямки, від естетичного до технічного, дозволяючи дітям знаходити себе й реалізовувати власні таланти.
Прес-служба міського голови.

у будинку творчості навчають спортивній хореографії. Зображення 5