У багатоквартирних будинках міняють каналізаційні випуски

 у багатоквартирних будинках  міняють каналізаційні випуски. Зображення 1

У Покрові ведеться планомірна заміна каналізаційних випусків — трубопроводів, які ведуть від будинку до каналізаційного колодязя.
У минулому році, тільки взявши в обслуговування багатоквартирні будинки, управляючою компанією "Універсал-сервіс ЛТД" було промито усі вводи, що значно скоротило кількість аварійних ситуацій, причиною яких було засмічення.

Фізичний знос вводів, які не мінялися десятиляттями, був очевидним. Як наслідок, у підвалах багатьох будинків постійно збиралися каналізаційні води, що негативно відбивалися на будівлях і на умовах проживання мешканців, особливо перших поверхів. Люди скаржилися на сморід, надмірну вологість, антисанітарію та цвіль. Викачування нечистот мало нетривалий ефект.
Враховуючи ситуацію, управляючою компанією вже за перший рік було замінено 20 вводів, протягом поточного року — 74 каналізаційних вводи на будинках. Міняють на сучасні пластикові, які на відміну від напівзруйнованих корозією металевих, довговічні та стійкі до агресивного середовища. Для порівняння, ЖЕО щорічно міняло не більше 10-12 вводів.
Однією з причин пошкодження каналізаційних випусків є і коренева система дерев, що часто розростаються обабіч будинків, де проходять труби. Коріння руйнує не лише їх, а й відмостки. Аби даний фактор звести до мінімуму, аварійні дерева, які несуть таку загрозу, підлягають видаленню. Над чим працюють "Універсал — сервіс ЛТД" разом з "Добробутом".

 Там, де вирішена проблема із каналізаційними випусками, мешканці будинків відчувають істотну різницю того, як було, і як стало. Заміна здійснюється не лише випусків, що стали причиною затоплень, а й тих, котрі несуть потенційну загрозу.

Прес-служба міського голови.

 у багатоквартирних будинках  міняють каналізаційні випуски. Зображення 2 у багатоквартирних будинках  міняють каналізаційні випуски. Зображення 3

у багатоквартирних будинках  міняють каналізаційні випуски. Зображення 4