У 2020 році трьом вихованцям ДЮСШ ім. Дані Дідіка присвоєно звання Майстер спорту

 

 

Рік, що минає, був непростим для спортсменів Покрова. Але все одно вони підтверджували високий рівень своєї майстерності та виборювали перемоги. Приємною новиною стало присвоєння вихованцям відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, змішаній парі Катерина Гужва-Артур Євтушенко, звання “Майстер спорту України”.

Ця відзнака стала результатом наполегливих тренувань та самовіддачі. В активі покровчан нагороди багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань. У 2020 році Артур та Катерина двічі виконали норматив “Майстра спорту” на рівні Чемпіонатів України. Тож можна привітати спортсменів та їх наставників Ольгу Образцову і Василису Носик з високим досягненням.

Додамо, що цього року році звання “Майстер спорту” також було присвоєно вихованці відділення дзюдо Єлизаветі Литвиненко, яка успішно виступала на змаганнях високого рівня.

Ще один представник школи, спортсмен відділення таїландського боксу Олександр Суховільський, виконав норматив Кандидата у майстри спорту.

Сьогодні, попри карантинні обмеження, спортсмени міської ДЮСШ продовжують підтримувати фізичну форму, виконуючи комплекси вправ, які рекомендовані їхніми наставниками. Тренувальний процес проходить дистанційно, зокрема з використанням програми “Zoom”. Окремі атлети беруть участь і в навчально-тренувальних зборах національних команд. Щиро бажаємо спортсменам та їх тренерам зберігати бадьорість тіла й духу. Та віримо у їх майбутні досягнення вже у новому спортивному сезоні!

Прес-служба міського голови.