Творчий неспокій милосердних сердець

З давніх-давен в традиціях нашого народу природним і закономірним вважалося допомогти знедоленому, поділитися своєю добротою, дати притулок бездомному, захистити немічну старість, порятувати хворого чи скривдженого.


Таку місію вже понад 20 років поспіль виконує колектив міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
Віддані своїй справі працівники територіального центру дбають про захист інтересів людей похилого віку, інвалідів, забезпечують якість соціальних послуг, гнучкість у виборі їх видів і форм, що в свою чергу, стимулює до постійного вдосконалення роботи та швидкого реагування на потреби клієнтів.
З початку року невтомними трудівницями – соціальними працівницями трьох відділень здійснено 272 обстеження, 3464 відвідування та надано 10330 соціальних послуг своїм підопічним.
Координацію та організаційно-методичне забезпечення роботи територіального центру здійснює управління праці та соціального захисту населення під керівництвом Тетяни Марківни Ігнатюк. Варто зазначити, що в питаннях посилення соціального захисту громадян похилого віку, інвалідів та інших вразливих категорій населення, врегулюванні різноманітних проблемних питань у працівників територіального центру та управління праці – повне взаєморозуміння.
Крім того, налагоджено тісну співпрацю з міською лікарнею, управлінням пенсійного фонду, державною міграційною службою, центром зайнятості, управлінням освіти, громадськими та релігійними організаціями.
У повсякденній роботі постійно відчувається підтримка керівників виконавчого комітету міської ради.
Діяльність колективу територіального центру і надалі буде спрямована на виконання пріоритетних завдань:
– підвищення якості надання соціальних послуг;
– посилення інформаційної та роз’яснювальної роботи;
– впровадження нових видів соціальних послуг;
– створення належних умов перебування підопічних в територіальному центрі.