Творчо і спортивно – День Конституції зустріли досягненнями

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 1
Річниця прийняття Основного Закону стала стимулом до впровадження нових цікавих ідей. Вчора покровчани могли не лише ознайомитися зі спільними ініціативами молодіжної спільноти та міської влади, а й бути активними учасниками культурно-спортивного дійства, що розгорнулося на центральній площі.


Оновлений простір по новому представ перед містянами. Вечір Дня Конституції розпочався зі спортивної ноти – міських змагань зі стрітболу на Кубок міського голови. Площа трансформувалася, перетворившись у баскетбольний майданчик з усіма атрибутами популярної вуличної гри.

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 2

Мешканці міста вболівали за гравців, які демонстрували віртуозність володіння м’ячем, справжню командність. Активними учасниками була й ініціативна група – Олександр Волик, Тарас Ужбіда, Сергій Поровай. Емоції вболівальників лише підсилювали динамічність змагань, які захопили численних городян, хто з цікавістю спостерігав за ходом гри.

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 3

Вуличний баскетбол, дійсно, був без кордонів для всіх бажаючих долучитися до перегонів, об’єднав представників підприємств та організацій, школярів та студентів. Кубок міського голови у запеклій боротьбі виборола команда у складі Олександра Могуренка, Євгена Пілюгіна, Миколи Штанько, Ігоря Сольоного. Найкрасивіші кидки продемонстрував Сергій Поровай, кращим у штрафних кидках був Костянтин Литвинов, дальніх – Артем Шевельов.

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 4
Якщо прихильники стрітболу яскраво демонстрували враження, то поцінувачі шахів були стриманими, аби не заважати грі юних спортсменів. "Шахи для життя" теж присвятили турнір визначній даті, показавши усю безмежність можливостей цього стародавнього виду спорту.

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 5
А неосяжність творчості презентували фіналісти конкурсу "Покров має таланти". Одинадцять артистів, різні за віком та мистецькими напрямками, представили глядачам нові номери.

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 6

Кожен з виступів зустрічали бурхливими оваціями. Містяни пам’ятають конкурсантів за відбірковим туром, сьогодні покровчанам належить визначати кращих. За умовами конкурсу, почесне звання переможця отримає володар максимальної кількості голосів городян в онлайн-голосуванні, що триватиме на офіційному сайті Покровської міської ради. Результати стануть відомими у жовтні, їх оголосять на День міста.
Про це нагадували мешканцям Покрова з концертного майданчика, а ще запрошували до участі в акції, організованій Молодіжною радою. Активна молодь пропонувала переглянути свої звички, стати сповідувачами здорового способу життя. Перший крок можна було зробити, обмінявши цигарки на фрукти, цукерки.

творчо і спортивно – день конституції зустріли досягненнями. Зображення 7

Пропозиція була прийнята, городяни відправляли до смітника те, що за їхніми ж словами, заважає відчувати себе вільним. Загальний настрій налаштовував на родинний відпочинок, що панував на центральній площі єдиної громади.
Прес-служба міського голови.