Творчі канікули

Учні мистецьких осередків міста продовжують отримувати відзнаки за свої здобутки навіть під час канікул. 

Вихованка художнього класу дитячої школи мистецтв Софія Яценко отримала диплом за участь в онлайн - виставці дитячих малюнків "Квітами багата Україна".

Талановита учениця Тетяни Думчикової попри свій юний вік вже має чимало нагород, дипломів та кубків. Дівчинка малює з раннього віку і вже п’ять років опановує художнє мистецтво. Талант разом з бажанням навчатися дають успішний результат -  яскраві й багатогранні твори!

Юні актори, вихованці театрального колективу "Сюрприз" дитячої школи мистецтв взяли участь у Міжнародному конкурсі талантів "TNE CROWN “.

Учні Нелі Піхтіної представили свою роботу в номінації “Театральне мистецтво” і отримали найвищі бали від журі та стали Лауреатами І премії!

Юні дарування дитячої музичної школи теж отримали відзнаки про перемоги у творчих конкурсах.

Участь у двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв, який проводив Центр Освітніх Інновацій та Творчості “Гармонія” принесла перемоги юним музикантам.

Маргарита Матковська, вихованка Лілії Захарової виборола звання Лауреата І премії у номінації “Інструментальний жанр. Фортепіано”.

Учениця Тетяни Усенко Дарина Бражник теж представила гарний виступ у цій номінації і також отримала звання Лауреата І премії.

Юні музиканти, вихованці Лариси Білоус Анастасія Пак та Ліза Бойко теж мають високі результати, за свої мистецькі здобутки вони стали Лауреатами ІІ премії.

Вітаємо талановитих покровчан! Подальших перемог!

Прес- служба міського голови.