Тривають роботи по завершенню будівництва дитячого садка в селищі Гірник

 

Садочок зводиться у рамках реалізації загальнонаціональної Програми «Велике будівництво». За проектом заклад буде яскравим, матиме всі зручності для дітей з особливими потребами. На прилеглій території здійснять благоустрій, з’являться спортивні та ігрові майданчики.

Наразі продовжуються роботи, за перевтіленням колишнього занедбаного обійстя можуть спостерігати містяни. Садочок вже виділяється сучасним виглядом, деталями, що з’являються у процесі будівництва. Крім функціональності та доступності , завдяки використанню сучасних технологій, він буде  енергоефективним. Освітяни готуються до відкриття, формують кадровий резерв працівників, відкрили набір спеціалістів до закладу. У даний час закуповуються меблі та обладнання.

Очікують на цю подію і жителі Рудника, Олександрівки, Гірника. У цій частині Покрова діє лише один дитячий садочок, який у повній мірі не в силах задовольнити потреби мешканців.  Невдовзі розпочне роботу новий заклад, зведений за сучасними технологіями. Вперше за останні 30 років у Покрові проходить будівництво соціальної інфраструктури  подібного рівня.

Прес-служба міського голови.