Триває співпраця з  Українським фондом соціальних інвестицій

 

Продовжується співпраця громади нашого міста з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ). Відповідно до підписаного міським головою Олександром Шаповалом меморандуму, у Покрові реалізується проект з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторіях загальної практики  сімейної медицини №4 та №5 Центру первинної медико-санітарної допомоги. Нині розпочалися роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту амбулаторій, який планується здійснити протягом 2021 року.

Оскільки проект УФСІ VII  «Сприяння  розвитку соціальної інфраструктури» передбачає всебічну підтримку закладам первинної ланки,  сьогодні амбулаторія №4 отримала   швидкі тести для виявлення антитіл IgG/IgM до нового коронавірусу 2019 – nCoV, тести на визначення антигену грипу А+В, для виявлення гепатиту В та тести на визначення Тропоніну І.

- В умовах сьогодення, дуже актуальне придбання. Це позитивно позначиться на якості діагностування коронавірусної хвороби, грипу, гепатиту та інфаркту міокарда. Добре, що є така співпраця, такий фонд  і що місто знаходить можливості для залучення грантових ресурсів, - зазначає головний лікар ЦПМСД Олексій Леонтьєв.

В рамках проекту очікується надходження засобів індивідуального захисту для працівників амбулаторії та сучасне медичне обладнання. Нагадаємо, що проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KfW.

Прес-служба міського голови.