Триває основна сесія ЗНО

триває основна сесія зно. Зображення 1
Сьогодні 122 одинадцятикласники нашого міста здавали зовнішнє незалежне тестування з математики – другого предмету ЗНО. Як і всі українські випускники, вони мали виконати 33 завдання за 180 хвилин. Результати даного тестування, як і з інших обов’язкових предметів, будуть зараховані до атестату як результати державної підсумкової атестації за курс повної загальної середньої освіти.


А стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 5 травня тестуванням з української мови та літератури, що є обов’язковим для усіх абітурієнтів, котрі мають намір вступати до вишів. Тестування пройшли 194 одинадцятикласники з усіх шкіл міста.
Наступне тестування з історії України (період ХХ - початок XXI століття) відбудеться 13 травня. На ЗНО з історії зареєстрована 141 особа. Усього перелік предметів, з яких проводиться ЗНО, налічує 12 предметів. Кожен учасник може обрати для складання не більше чотирьох.
Тестування проходять у місті Нікополь, яке визначено базовим населеним пунктом для проходження випускниками шкіл нашого міста державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Організовано підвіз учасників тестування до пункту проведення ЗНО та педагогічно-медичний супровід. Перед кожним тестуванням педагоги проводять інструктаж. Зокрема нагадують, що протягом часу відведеного для складання тесту, не можна мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Прес-служба міського голови.